Start Lifestyle Brands

Start Lifestyle Brands

Vanaf 1 juli 2015 worden alle activiteiten met betrekking tot de Blond Amsterdam collectie uitgevoerd door Lifestyle Brands.

Voor u als Blond Ambassadeur zal er niet veel veranderen, behalve dat u vanaf 1 juli 2015 de bestelling van de Blond producten via een andere bestelportal zal moeten plaatsen. Wij brengen u hier t.z.t. nog van op de hoogte en zorgen ervoor dat deze overgang zo soepel mogelijk zal verlopen.Tot 30 juni 2015 wordt alles op de huidige manier uitgevoerd door Wegter.

 

Lifestyle Brands is gespecialiseerd in productontwikkeling en distribueert lifestyle producten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt er op vertrouwen dat Lifestyle Brands de continuiteit en kwaliteit van de Blond collectie zal blijven waarborgen en waar mogelijk zal verbeteren. In de komende maanden wordt er contact met u opgenomen om een en ander af te stemmen.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met het team van Lifestyle Brands. Wij zijn het beste bereikbaar per mail: verkoop@lifestylebrands.nl.