Merken

MENSEN BLIJ MAKEN, DÁÁR TEKENEN WIJ VOOR 

Blond Amsterdam opende haar deuren in 2001 met een klein atelier alias winkeltje aan de Spuistraat. Op Valentijnsdag, en dat was geen toeval. Want eigenaressen Femque van Geffen en Janneke Dröge hebben een doel: zij willen mensen blij maken. Beiden hebben de kunstacademie doorlopen, beiden komen uit Brabant, samen hebben ze een klik en die heeft geleid tot Blond Amsterdam. Want ze zijn ook nog eens allebei blond.
 
Alle illustraties ontwerpen Femque en Janneke zelf, tegenover elkaar aan tafel in hun atelier. Zij werken met liefde en heel veel plezier. Wereldwijd herken je inmiddels hun touch of Blond. De blozende, kleurrijke stijl. Met rake tekstjes. En altijd een twist. Aanvankelijk verschenen de illustraties alleen op serviezen.
 
Inmiddels is Blond veel breder. Met vrolijke wenskaarten, schoolspullen, blikken, thee, schorten, pannenlappen, T-shirts, dekbedovertrekken en nog veel meer.
Allemaal cadeaus waar je blij van wordt.
 
De Spuistraat heeft inmiddels plaats gemaakt voor de Ferdinand Bolstraat 44.
In februari 2019 is de nieuwe roze Blond Amsterdam droom geopend op Flagship Store & Café in één.
Kom langs voor het perfecte cadeau of om te genieten van een heerlijk stuk taart.
 
 
                                                                                                
Ard'time onderscheidt zich door haar vermogen om te innoveren. De historische knowhow is om kwaliteitsproducten te ontwerpen en aan te bieden voor het grote publiek en voor cateringprofessionals. Al tien jaar lang zet Ard'time zijn expertise ten dienste van haar klanten op elk circuit om zo goed mogelijk aan hun verwachtingen te voldoen.   
 
De materialen worden rigoureus geselecteerd en kwaliteitscontrole vindt stroomopwaarts plaats, tijdens en na de productie. Elk product is gecertificeerd door TÜV Rheinland International voor het op de markt brengen, zorgen voor nul gebreken en naleving van de toepasselijke normen. 
 
De creatie van de producten komt voort uit de meest recente professionele trends. Van servies tot koken, van het meest designerproduct tot een kleine gadget...
Een breed en gevarieerd assortiment, altijd trendy en handig. 
 
De collecties Fleur D'air en Oxyd van Ard'time zijn exclusief in Nederland te bestellen bij Lifestyle Brands.