Over ons

CONCEPTONTWIKKELING & PRODUCTONTWIKKELING
Met ons creatieve team staan wij klaar om de meest uiteenlopende concepten uit te werken, met hierbij als doel deze concepten te realiseren tot een fysiek product van hoogwaardige kwaliteit. Producten met een licentie, zonder label of custom made kunnen hierbij gerealiseerd worden. 
 
MARKETING
Zodra het product op de markt is gebracht, is het project nog niet succesvol afgerond. Het product dient namelijk op het juiste moment, de juiste consument te bereiken. Lifestyle Brands kan hierbij adviseren om de verkoop van het product te bevorderen, maar ook om het product goed in de markt neer te zetten voordat het gelanceerd wordt. Ons DTP-team kan hierbij beelden naar wens ontwerpen.
 
SALES
Onder onze partners bevinden zich key accounts in de online en offline lifestyle branche, tevens leveren wij aan een groot aantal detaillisten in heel Nederland. Dit netwerk kan in overleg gebruikt worden voor de verkoop van een product. Ons salesteam kan ook hierin begeleiden en de uitvoering overnemen.
 
DISTRIBUTIE
Wij hebben ons eigen warehouse met een vast team van logistiek medewerkers.  Zowel de logistieke afhandeling, voorraadbeheer als mogelijkheden voor distributie kunnen wij uit handen nemen of u daarin adviseren. De kennis en connecties zijn in huis om zowel goederen in Nederland als over de grens te distribueren.